Merkez : 90 380 536 43 38 90 (532) 317 54 70
Şube : 90 380 536 42 11
info@uçarlar.com.tr
MERKEZ ŞUBE

İNŞAAT MALZEMELERİ

İNŞAAT MALZEMELERİ

Kaba İnşaat Malzemeleri

Kaba inşaat malzemeleri olarak başlıca malzemeleri kum, çakıl, çimento, kireç, demir, tuğla, ürünleridir. Firmamız kaba inşaat malzemeleriyle ilgili bütün ürünlerin teminini sağlamaktadır. İnşaat malzemeleri toptan ve parekende olarak çok uygun fiyata son kullanıcılara satışı yapılmaktadır.

Kaba inşaat malzemeleri kısaca Kum, çimento, çakıl, mıcır, kireç, demir, tuğla, ytong, asmolen tuğladan oluşur. Firmamız İnşaat malzemeleri konusunda faaliyet göstermektedir. Kiremit ürünleri mevcuttur.

Çatı Malzemeleri

Çatı malzemelerinde en kaliteli kiremit üreticisi Başak Kiremit ´in bayiliğini yapmaktayız.

Müşteri odaklı olarak çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan UÇARLAR LTD. ŞTİ. müşteri isteklerini daima ön planda tutarak çatı uygulama hizmetlerini gerçekleştirmiştir. Doğru ürünün, doğru çatı da kullanılmasını nedenli önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için, çatı malzemeleri portföyümüzü olabildiğince geniş tutmaya özen gösteriyor ve sizlere bu doğrultu da hizmet sunmayı bir borç biliyoruz. Çözümlerin ayrıntılarda saklı olduğunu, Ayrıntıların da bir farklılık göstergesi olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki; FARKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ VE BU FARKI SİZİN DE YAŞAMANIZI İSTİYORUZ. Artık çatınız ile ilgili her türlü problemlere çözüm bulabilirsiniz. Problemlerinize kesin çözümler getiriyoruz.